Dr.Georgescu Mihai –   a absolvit Faculatea de Medicina Dentara in anul 2000 , fiind supraspecializat in implantologie dentara, chirurgie oro-maxiolo-faciala, avand competente si in parodontologia si protetica dentara. Dl Dr.Georgescu Mihai este participant activ la numeroase seminarii de profil in tara si in strainatate, fiind membru activ al Asociatiei Dentare Americane, iar din anul 2005 este conducatorul echipei de implantologie dentara, beneficiind de o cazuistica impresionanta.

 

Dr.Georgescu Bogdan –  a absolvit facultatea de Medicina Dentara in anul 1999, avand competente in implantologia dentara, reabilitare orala, precum si in radiodiagnosticul maxilo-facial. Din anul 2012 dr.Georgescu Bogdan este conducatorul departamentului de imagistica dentara – tomografie  dentara 3D-CBCT.

Dr.Georgescu Bogdan este membru activ al Asociatiei Dentare Americane.

 

Dr.Georgescu Cristina – a absolvit facultatea de Medicina Dentara in anul 1973, fiind specializata in protetica si protezarea dentara mobila si fixa, precum si in protezarea pe implanturi dentare.

Dr.Georgescu Cristina este doctor in stiinte medicale si consultant in diverse probleme legate de cazuistica medicala.

 

Dr.Cristescu Ioan – este absolvent al Facultatii de Medicina Generala in anul 1984 si al Facultatii de Medicina Dentara in anul 2008. Dl.Dr.Cristescu Ioan este doctor in stiinte medicale, cadru universitar, medic primar si conducatorul sectiei de ortopedie a Spitalului de Urgenta  Floreasca din Bucurestii, fiind profesor consultant in cazurile complexe de chirurgie oro-maxilo-faciala si implantologie denatra.Dl.Dr.Cristescu Ioan este membru activ al Asociatiilor de specialitate din Elvetia, Austria si Germania